van Excel naar Webshop
"Eenvoudigtebestellen is voor ons bedrijf echt een uitkomst, het is makkelijk in gebruik en eenvoudig op te zetten. Wij gebruiken het in ons bedrijf voor de buitendienst zodat zij bestellingen kunnen doorgeven. Daarnaast vindt ik € 44,95 per jaar een prima bedrag gezien de functionaliteiten en het gebruiksgemak. Het scheelt voor ons een hoop tijd."

Rutger de Ruiter - Cleanprotect
meld je gratis aan
Ja, ik accepteer de privacyverklaring en de algemene voorwaarden
probeer 2 maanden gratis
de eerste 2 maanden zijn gratis zodat je tijd genoeg hebt om het rustig uit te proberen. Mocht het je bevallen dan kun je je account verlengen voor

24,95 per half jaar

44,95 per jaar


wil je meerdere formulieren online plaatsen dan kost elk extra formulier slechts

€ 5,95 per half jaar
hoe werkt het?
  1. maak je eigen bestelformulier in Excel: voer je producten en prijzen op en voeg eventueel formules toe om totalen uit te rekenen
  2. geef cellen waarvan je wilt dat klanten iets in kunnen vullen een unieke achtergrondkleur
  3. log in en upload het Excel bestand. Je bestelformulier staat nu online en kan gebruikt worden
zie ook in dit YouTube filmpje
wat kan het?
  • het converteert jouw Excel bestand naar een webshop of bestelformulier. Probeer één van de vele voorbeelden uit
  • de formules in Excel werken ook in je online formulier. Producten en prijzen zijn eenvoudig en snel aan te passen
  • koppel Mollie.nl aan je formulier en je hebt je eigen webshop met online iDEAL, Bancontact, PayPal of creditcard betalingen
  • integreer je online formulier met je Facebook pagina en biedt bestellingen via Facebook aan
  • stuur je klanten automatisch een overzicht, nota of factuur van de bestelling in Excel of PDF vorm
  • verzamel je ontvangen bestellingen in één handig overzicht in Excel
wat klanten ervan vinden
"Een webshop was voor mij te lastig en na wat zoeken op internet kwam ik bij Eenvoudigtebestellen terecht. Om het formulier helemaal naar mijn wens aan te passen moesten er verschillende formules bij komen. Deze werden na een korte mail snel verstuurd met een uitleg hoe te gebruiken. Als laatste service werd het formulier helemaal netjes nagekeken en aangepast waar nodig. Ik ben dan ook zeer tevreden over de support en de prijs kwaliteit verhouding bij Eenvoudigtebestellen."

Gerrit Rekers - Natuurrondleidingen
"Eind 2015 had Hoeve Ravenstein behoefte aan een makkelijke manier om klanten online bestellingen te laten plaatsen. We hebben verschillende manieren onderzocht en vonden bij toeval deze site. Een gouden greep! Een eenvoudige bestellijst was snel geplaatst en werd gewaardeerd door onze klanten. Inmiddels hebben we een aantal lijsten standaard online staan. En met de snelle, enthousiaste en zeer klantvriendelijke support worden de formulieren mooier en beter te gebruiken voor onze klanten. Maar ook voor ons als we de bestellingen binnenkrijgen. Met Eenvoudigtebestellen krijg je wat ons betreft meer dan waar voor je geld!"

Kirsten Vollema - Hoeve Ravenstein
"Met deze bestelmethode wordt voldaan aan de wens om naar eigen inzichten en wensen een bestelformulier te ontwikkelen. Waar webshops-applicaties vaak moeilijk toegankelijk zijn en er altijd wel iets ontbreekt of juist teveel gevraagd wordt, is dit de ideale mogelijkheid een eigen bestellijst te ontwikkelen. De persoonlijke begeleiding en prijs maken het ook interessant."

Chiel Sanders - WijnInkoopClubMilsbeek
"Na een klein zoektochtje via Google naar een simpele manier om online producten te verkopen op Eenvoudigtebestellen gestuit. De flexibiliteit van Excel geeft je erg veel ruimte om alles naar je eigen zin te maken. Het systeem kent zijn beperkingen t.o.v. webshop maar het serviceniveau is meer dan uitstekend. Vragen worden zeer snel beantwoord, er wordt meegedacht en zelfs een beetje meegebouwd. En dat voor een zeer scherpe prijs. Scherper kan niet. Ik ben dik tevreden!"

Maarten van Maarschalkerweerd
"Ik ben erg blij met de diensten van Eenvoudigtebestellen: de bestelmodule voor de website is praktisch en erg gebruiksvriendelijk. De klanten zijn heel tevreden met het bestelformulier. Voor mij is het heel gemakkelijk om de bestellingen te verwerken in mijn overzichten. Ook een sterk punt van Eenvoudigtebestellen is de ondersteuning en uitleg bij vragen voor aanvullende diensten zoals facturering. Voor ons project is een oplossing op maat gemaakt die veel tijd gaat besparen. Tenslotte ben ik heel verbaasd over de geringe kosten voor de dienstverlening van Eenvoudigtebestellen. Kortom wij zijn geweldig blij met de diensten van Eenvoudigtebestellen."

André Nelis - Duintuin
"Eenvoudigtebestellen is voor ons bedrijf echt een uitkomst, het is makkelijk in gebruik en eenvoudig op te zetten. Wij gebruiken het in ons bedrijf voor de buitendienst zodat zij bestellingen kunnen doorgeven. Daarnaast vindt ik € 44,95 per jaar een prima bedrag gezien de functionaliteiten en het gebruiksgemak. Het scheelt voor ons een hoop tijd."

Rutger de Ruiter - Cleanprotect
"Al enige tijd waren wij op zoek naar een handige manier om onze gasten op ons bungalowpark ‘Boszoom’ in Rhenen gebruik te laten maken van onze broodjesservice. Omdat wij een kleinschalig park zijn dat gerund wordt door vrijwilligers, mochten de kosten hiervan niet te hoog zijn. Na wat zoekwerk op internet kwamen wij bij Eenvoudigtebestellen uit. Wij hadden al een Excelbestand wat wij met behulp van de voorbeelden op de website hebben aangepast. Na het online zetten, bleken er wat foutjes in te zitten die met hulp van het support team zijn opgelost. Er werd ons ook gelijktijdig een eenvoudiger alternatief aangeboden. Hier hebben wij gebruik van gemaakt en inmiddels na het 2 maanden gratis uitproberen er een account voor een jaar van gemaakt. Wij zijn super tevreden!"

Margreet van den Bos - Vakantieoorden Energie
"Wij zijn een stichting die om gaat met een zorgvuldige besteding van donatiegelden. Voor de verkoop van onze boeken zochten we naar een goedkope bestel- en betaalmodule die gekoppeld kon worden met onze bestaande verouderde website. We vonden eenvoudigtebestellen.nl en zijn ermee aan de slag gegaan. Het systeem is eenvoudig te begrijpen en er wordt meegedacht en adviezen gegeven. De support is prachtig. We hebben zelf goed de controle over het systeem en kunnen het aanpassen waar we dat nodig vinden zonder moeilijke omwegen. Het systeem werkt in combinatie met onze website prima!"

Gerard de Wilde - Imena Foundation
"De website eenvoudigtebestellen.nl is een heel erg handige optie om op zeer eenvoudige wijze een webwinkel of bestel-mogelijkheid op te zetten. Excel invullen, uploaden, instellen en klaar. Aanpassingen zijn daarna eenvoudig te doen, kwestie van Excel aanpassen en uploaden. We zijn heel erg tevreden over de opzet van de mogelijkheden en zeer zeker ook over de support en de tips van de makers. Ook voor de bestellers op de website werkt alles heel erg handig. Extra complimenten voor de support afdeling: vragen en opmerkingen zijn op sommige onderdelen omgezet in verbeteringen van de mogelijkheden. De betaaloptie wordt door ons niet gebruikt maar ziet er zeer functioneel uit!"

Nico Visser
een aantal voorbeelden
probeer het uit en laat een formulier naar je eigen e-mail adres sturen. Je mag het Excel bestand aanpassen en hergebruiken voor je eigen formulier. Zie hier nog meer voorbeelden.

je kunt online betalen toevoegen
je kunt kiezen voor een minimale opmaak
je kunt tot max 6 tabbladen laten zien
je kunt eenvoudig je eigen stijl maken en gegevens bijwerken
je berekeningen in Excel worden overgenomen door het bestelformulier
voorbeeld bestelformulier betalen eenvoudigtebestellen.nl voorbeeld bestelformulier bakker eenvoudigtebestellen.nl voorbeeld bestelformulier slager eenvoudigtebestellen.nl voorbeeld bestelformulier slijterij eenvoudigtebestellen.nl voorbeeld bestelformulier apotheek eenvoudigtebestellen.nl